Категорії
Новини

Алюмінієві фасади: сучасне рішення для фасадного скління

Трендовим архітектурним рішенням останніх десятиліть є алюмінієве фасадне скління не лише торгових будівель, а й житлової нерухомості. Матеріал відмінно витримує шквальний вітер, перепади температур, опади та інші кліматичні явища. Особливості матеріалу дозволяють створювати фасади різних форм та розмірів. Тому приклади найвеличніших конструкцій можна спостерігати в таких будинках по всьому світу, як Бурдж Халіфа в Дубаї або Чайна Цзунь у Пекіні.

Алюмінієві фасади: види та їх особливості

Алюмінієве скління – це тандем загартованого скляного полотна та алюмінієвих конструкцій, що підтримують. Невелика вага останніх дозволяє виконати покриття великих площ без побоювань за стабільність усієї конструкції. Це робить проект менш трудомістким та витратним. Підвищена пластичність алюмінію дає необмежені можливості дизайнерам та архітекторам.

Алюмінієве скління буває панорамним та стрічково-фасадним. Перший тип є практично суцільною стіною зі скла. Конструкція з дверними і віконними секціями, що відкриваються, створює ефект монолітного фасаду. У результаті будівля набуває унікальної візуальної привабливості з нотками елітарності. 

Якщо говорити про стрічково-фасадний метод, то він має на увазі безперервний горизонтальний ряд вікон без простінків. Візуальна межа між світлопрозорими конструкціями відсутня. Конструкція може бути чергуванням заскленого фасаду зі звичайними поверхами або охоплювати весь периметр або тільки одну його сторону.

Алюмінієвий фасад передбачає повітряний прошарок між конструкціями, що несуть. Це забезпечує додатковий захист від вологості. Але з іншого боку такий профіль має низькі термоізоляційні показники, тому ці елементи нерідко додатково утеплюють.

Переваги алюмінієвого скління фасадів

Алюмінієвий фасад зі склом має низку переваг, які дозволили йому стати лідером на світовому ринку. До найважливіших можна віднести:

  • міцність та надійність;
  • високі антикорозійні властивості;
  • стійкість до погодних явищ;
  • тривалий термін служби (близько 60 років);
  • невелика вага;
  • пластичність;
  • естетичний зовнішній вигляд;
  • поєднання з будь-якими будівельними матеріалами.

Це лише невеликий перелік переваг, який щорічно поповнюється новими характеристиками. 

Естетично привабливе та функціональне фасадне скління можуть створити лише професіонали, до яких належать співробітники компанії «Центр ЛТД». Вони допоможуть вибрати та встановити всі елементи конструкції з урахуванням найскладніших вимог клієнта. Достатньо один раз замовити алюмінієвий фасад, щоб відчути переваги співпраці з командою професіоналів.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Последние записи