Категорії
Новини

Колекційні фігурки – секрети улюблених персонажів, про які ви не знали

У кожного з нас є улюблений персонаж із казки, фільму чи коміксу. Але це лише образ, який створює телекартинка або малює виставу під час читання. Але ніщо не зрівняється з відчуттями, коли герой з марвелівської саги або улюбленого анімаційного фільму опиняється на столі у вигляді справжньої колекційної фігурки https://resteq.com.ua/ua/g77388670-kollektsionnye-figurki.

Складається враження, що герой ожив і перебуває поруч із тобою. А це – крок до гарного настрою, позитивних емоцій та відчуття причетності до персонажа та його історії. Власне, колекціонування фігурок може стати цікавим хобі, яке має безліч цікавих і не завжди очевидних секретів.

Преміум та звичайні фігурки – основні відмінності

Слід знати, що колекційні фігурки зазвичай ділять на три категорії:

  • преміальні випуски – малої тиражності, під ювілеї чи особливі події;
  • делюкс – досить дорогі та якісно виконані фігурки, які мають великий тираж випуску, а відповідно нижчу вартість;
  • звичайні або масового тиражу – випускаються для гри та одночасно для колекціонування.

Цей поділ досить умовний, особливо між преміум-сегментом та делюксівськими виробами. Проте воно є між масовими і лімітованими серіями, які можна придбати в інтернет-магазині колекційних фігурок RESTEQ. Це особливо помітно як опрацювання деталей та матеріал виготовлення. Як правило, дорожчі версії виготовлені з натуральних матеріалів. Дешевші – із пластику та іншої синтетики. Якщо фірмова фігурка виконана за всіма канонами героя, з якісним описом, аксесуарами та іншими доповненнями, вона може коштувати приблизно стільки ж, скільки фігурка ручної роботи.

Статичні та action-фігурки

Існує ще одна класифікація: статичні та action-фігурки. Якщо з першою різновидом усе відомо – це дзеркальне відображення героя, – то екшен-фігурка мусить бути рухомою. Найчастіше, крім руху рук або ніг, фігурки мають додаткові знімні аксесуари. Також фігурки можуть з їх допомогою поєднуватися з іншими моделями.

Купити колекційні фігурки найцікавіших героїв у різних варіаціях виконання представляє онлайн магазин споживчих товарів Retail Store Equipment. Тут ви знайдете широкий асортимент від різних брендів, а серед героїв можна зустріти знаменитих супергероїв із фільмів та коміксів. Також на сайті можна купити аксесуари, ручні та світлові мечі та безліч інших захоплюючих речей із фантастичних світів. Саме у колекційних фігурках бренди розповідають цікаві подробиці популярних історій. А справжні поціновувачі завжди дізнаються безліч нової інформації про фірмову колекційну фігурку свого героя.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Последние записи