Категорії
Новини

Регулювання пластикових дверей: коли необхідне та як проводиться?

Одна з причин, через які виникає необхідність регулювання пластикових дверей – неправильне встановлення конструкції ПВХ. Щоб уникнути такої неприємності, слід довіряти монтаж пластикових конструкцій професійним майстрам. Це багатоетапне відповідальне завдання, пов’язане з необхідністю прийняття низки правильних рішень, від яких залежатиме функціональність встановленої конструкції. Впоратися з роботою на «відмінно» зможе тільки досвідчений майстер. Але існують й інші фактори, які викликають необхідність ремонту пластикових дверей.

Коли виникає необхідність регулювання пластикових дверей?

Зрозуміти, що пластикові двері потребують регулювання, не складно – вони погано зачиняються, провисають, не фіксуються у відкидному положенні. Або ж виникає сукупність подібних проблем з функціональністю виробу.

Регулювання різноманітних типів пластикових дверей (балконних, вхідних, розстібних) потребує різних дій. У кожному конкретному випадку потрібно дотримуватись правильної послідовності та технології.

Причинами такої неприємності, крім непрофесійної установки, можуть стати:

  • неправильна експлуатація – навішування одягу, рушників, інших речей та предметів;
  • просідання – може бути пов’язане з великою вагою дверного полотна;
  • різкі або систематичні стрибки температури – порушують герметизацію дверей;
  • тривала експлуатація – незалежно від якості монтажу та дотримання правил експлуатації, фурнітура з часом зношується, втрачає свої первинні властивості.

Говорячи простими словами, реставрація вхідних дверей потрібна тоді, коли положення дверного полотна змінюється щодо положення коробки.

Регулювання пластикових дверей: загальні правила

Регулювання металопластикових дверей – це стандартна процедура. Вона може складатися з декількох різноманітних дій. Завдяки професійному регулюванню можна усунути безліч дефектів: піддування, надмірне торкання дверної коробки, нещільне закривання стулок та ін.

Регулювання пластикових дверей з метою усунення проблем щодо їх функціонування – багатоетапний процес. Спочатку майстру потрібно визначити несправність. Для цього потрібні певні навички та використання спеціальних інструментів.

Щоб визначити порушення герметичності дверей, потрібно вставити аркуш паперу між дверним полотном та коробкою і щільно закрити двері. Якщо лист виймається, необхідне регулювання.

Наступний етап – безпосередньо саме регулювання. Він може включати такі дії:

  • налаштування петель та навісів;
  • регулювання ексцентриків;
  • налагодження роботи шарнірів;
  • регулювання дверного замка;
  • заміна ущільнювача;
  • регулювання дверної ручки;
  • налаштування по горизонталі чи вертикалі.

Відрегулювати пластикові двері швидко та з гарантією допоможуть досвідчені майстри сервісу Vizer. Довіряючи це завдання професіоналам, кожен замовник позбавить себе непотрібного клопоту, а натомість отримає якісну послугу за консервативною ціною. Роботи виконуються без передоплати і в чітко обумовлений термін. Додатково майстер надасть інформацію про необхідні профілактичні заходи для тривалої експлуатації пластикових дверей без ремонту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Последние записи