Категорії
Новини

Створюємо комфорт та затишок грамотним вибором міжкімнатних дверей

Рано чи пізно у будь-якої людини виникне потреба у міжкімнатних дверях. Незалежно від того, чи проживає він у квартирі, на дачі або у власному будинку, абсолютно природне бажання мати ізольовані, а не прохідні кімнати. Вкрай бажано, щоб двері не порушували дизайн приміщення, а гармонійно доповнювали його. З цією метою пропонується купити міжкімнатні двері в Києві https://www.solo-dveri.ua/uk/mezhkomnatnye-dveri/, в салоні-магазині «Соло Двері», які працюють з 09:00 до 20:00 і знаходяться на Лівом та Правом березі. Крім цього, є фірмовий магазин у Броварах з аналогічним графіком роботи.

Вибір дверей

Все, що стосується вибору дверей та подальшої їх доставки разом з установкою – процес нешвидкий і досить серйозний, оскільки користуватися ними має бути не один рік, що накладає додаткову відповідальність. Поспішаємо заспокоїти – все зазначене вище і є робота та призначення фірмових магазинів, які полягають у наданні високоякісних та стильних виробів із сучасних, перевірених матеріалів, а також повної інформації про них з метою полегшення процесу правильного та оптимального вибору.

В асортименті представлені готові вироби, які можна замовити індивідуально як за каталогами, так і за власними уявленнями. Покупцеві буде запропоновано ідеальне співвідношення ціни та якості. Якщо покупець замовляє міжкімнатні двері в Києві в кількості більшій, ніж одна, діють спеціальні ціни.

Окремо до постійного прейскуранту послуг входить можливість скористатися фірмовими послугами з наступним комфортом на роки навіть тим, хто проживає в приміщеннях з обмеженим простором, наприклад, у невеликих квартирах. Для таких випадків дизайнерами розроблені розсувні двері. Серед матеріалів, з яких виготовляються двері, можна назвати:

  • Алюміній. Йому властиві довговічність, вогнестійкість, стійкість до корозії, екологічність.
  • Дерево. Поглинання високих та низьких звукових частот, низька теплопровідність, що дозволяє довше зберігати тепло, не викликає алергії. Відрізняється вологостійкістю, універсальністю, простотою у догляді.
  • Пластик. Відрізняється вологостійкістю, універсальністю, простотою у догляді.
  • Сталь. Відразу впадають у вічі міцність конструкції, тривалий термін експлуатації, естетичний вигляд.

Але це ще не все. Не менш важливим моментом є комплексний підхід – починаючи від вимірів та закінчуючи установкою. Це позбавить замовника необхідності робити це самостійно і переживати, що, можливо, щось зроблено не так. За бажанням клієнта можлива навіть консультація на місці або за попередньою інформацією, наприклад, фото чи відео приміщення, які двері до якоїсь кімнати краще підходять у плані комфорту, відсутності шуму та створення єдиного стилю та дизайну. У компанії «Соло Двері» працюють лише досвідчені майстри.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Последние записи