Категорії
Новини

Кому потрібний теплий монтаж вікон?

Монтажний шов – це слабе місце кожного вікна. Якщо його заповнено лише монтажною піною без додаткових ізоляційних матеріалів, дуже швидко в будинку з’являться протяги, а рівень тепловтрат зросте. Це відбувається через те, що навіть найякісніша монтажна піна руйнується під дією сонячних променів та атмосферних опадів. Запобігти цим проблемам допоможе теплий монтаж вікон, який також називають євромонтажем.

Як проводиться євромонтаж

За статистикою, 80% всіх скарг на роботу віконних компаній пов’язані саме з неякісним монтажним швом. Через недотримання технології монтажу в області шва формуються містки холоду і починає накопичуватися волога.

На енергоефективність вікон впливає не тільки тип склопакета та профілю, а й правильно виконаний монтаж з якісною герметизацією монтажного шва. Щоб забезпечити герметичність, необхідно із зовнішнього боку захистити монтажну піну спеціальними ущільненими стрічками – вони запобігають негативній дії ультрафіолету та атмосферних опадів. А з внутрішньої сторони слід встановити пароізоляцію, яка не допустить проникнення вологи з кімнати до монтажної піни. Щоб вікна були дійсно енергоефективними, дуже важливо дотримуватися цього принципу потрійної ізоляції.

У яких випадках варто обирати теплий монтаж 

Якщо ви хочете підвищити енергоефективність будинку та скоротити свої витрати на опалення, варто обирати технологію теплого монтажу. Такий спосіб встановлення вікон дає кілька переваг:

  • Монтажні шви завжди залишатимуться сухими, навіть якщо у кімнаті високий рівень вологості та постійно утворюється пара. Це найкраща профілактика цвілі на вікнах та стінах.
  • Втрати тепла значно скоротяться. У кімнатах стане тепліше та комфортніше.
  • У будинку не буде протягів. Навіть перебуваючи поруч із вікном, ви не відчуєте потоків холодного повітря.
  • Значно покращиться шумоізоляція. Звуки вулиці будуть чутні набагато менше.

Євромонтаж варто вибирати для всіх кімнат, але найсильніше ви відчуєте його переваги на кухні та в спальні.

Замовити євромонтаж вікон можна у віконному сервісі Vizer. Компанія пропонує повний перелік послуг із встановлення віконних систем, включаючи демонтаж старих конструкцій. Встановлення нових вікон буде виконано у суворій відповідності до чинних державних стандартів. Звертаючись до Vizer, ви отримаєте енергоефективні, правильно встановлені вікна, що скоротять втрати тепла в будинку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Последние записи